Skip to product information
1 of 1

Cræft Masters Hefeweizen Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Cræft Masters Hefeweizen Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Regular price 378 ALL
Regular price Sale price 378 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Hefeweizen, Birrë Gjermane
Trashëgimi Bavareze, e prodhuar dalëngadalë për katër javë 
Zötler është fabrika më e vjetër familjare e prodhimit të birrës në botë. Tani ajo zotërohet dhe menaxhohet nga gjenerata e 21-të e kësaj familjeje. 
Craeft Masters Hefeweizen prodhohet sipas çertifikimit “Prodhim i ngadaltë”, gjë e cila e çon cilësinë e birrës në një tjetër nivel, duke e ruajtur atë për 3-8 javë të tjera.
Prodhuar nga: Zötler Bier
Prodhuar : Bavari, Gjermani
% e Alkolit: 5,2%
IBU: 11
Ngjyra: E verdhë kashte
Malti: Grurë, Pilsner,
Karamel Mynihu
Hopet: Perlë Hallertauer
View full details