Skip to product information
1 of 1

Cræft Masters Abbey Tripel Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Cræft Masters Abbey Tripel Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price 432 ALL
Regular price Sale price 432 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Abbey Tripel, Birrë Belge
6 gjeneratat teprodhimit birrës artizanale, drejtë nga Abacia.
Themeluar në 1784, Brewery Van Steenberge ka qenë gjithmonë nën pronësinë e familjes dhe tani menaxhohet nga gjenerata e 6-të e saj. 
Birrat e kondicionuara në shishe, ose “të gjalla”, janë shembujt më historikë të prodhimit të birrës. Craeft Masters Abbey Tripel është e rafinuar, freskuese dhe rrëmbyese, e ngulitur në histori po aq gjatë sa oxhaqet e manastirit.
Prodhuar nga: Brouwerij Van Steenberge
Prodhuar : Flandrinë Lindore, Belgjikë
% e Alkolit: 8,5%
IBU: 27
Ngjyra: E verdhë e hapur
Malti: Malt Pilsneri, Copëza orizi
(pa maltë)
Hopet: Hallertau, Lublin, Aurora,
Spalt Spalter, Saaz
View full details