Skip to product information
1 of 1

Corvo Duetto Rosso 2019 0.75L

Corvo Duetto Rosso 2019 0.75L

Regular price 1,530 ALL
Regular price 1,530 ALL Sale price 1,530 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Grupi Duca di Salaparuta zotëron tre marka historike të verës që përfaqësojnë Siçilinë dhe Italinë në mbarë botën: Corvo dhe Duca di Salaparuta, e themeluar në 1824 dhe Florio e lançuar në 1833. Të mbledhura në një grup nga familja Reina, të dy kompanitë së bashku sot përbëjnë kompanitë më të madhe private te verërave në Siçili. Ata shprehin historinë e ishullit dhe tokën e tij përmes pronave të tyre sugjestive dhe bodrumeve historike të verërave Marsala dhe Casteldaccia... Por mbi të gjitha përmes verërave të tyre. Verërat e njohura të Corvo fokusohen në varietetet vendase siciliane, Insolia dhe Nero d'Avola, dhe janë të balancuara, të lehta për t'u pirë dhe freskuese.

View full details