Skip to product information
1 of 1

Corvo Bianco 2021 0.75L

Corvo Bianco 2021 0.75L

Regular price 1,390 ALL
Regular price 1,390 ALL Sale price 1,390 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Terre Siciliane.

VARIETETET -Insolia & Chardonnay.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12%

PAMJA E VERËS -E verdhë kashte e ndritshme.

SHIJA -E freskët, e gjallë, me aciditet të mirë, të rrumbullakët dhe të strukturuar.

View full details