Skip to product information
1 of 1

Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2022 0.75L

Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2022 0.75L

Regular price 8,250 ALL
Regular price Sale price 8,250 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Marlborough / Zelandë e Re.

VARIETETET -Sauvignon Blanc 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13%

PAMJA E VERËS -E verdhë e çelur me refleks ari.

SHIJA -Shumë e pasur në shije dhe me aroma të gjalla të frutave si ananasi, mango dhe vanilje.

View full details