Skip to product information
1 of 1

Cinzano To-Spritz 0.75L

Cinzano To-Spritz 0.75L

Regular price 2,060 ALL
Regular price Sale price 2,060 ALL
Sale Sold out
Tax included.
E krijuar nga enologët ekspertë të Cinzano-s për të siguruar një përvojë autentike Aperol Spritz, kjo përzierje e verës së gazuar të thatë është me shije të freskët, të gazuar, delikate dhe me shije frutash, me kryesisht aromë molle dhe dardhe. Lehtësisht zgjedhja e duhur për t'u ndarë me miqtë. Cinzano To-Spritz, me aromën e tij të lehtë dhe shijen e shndritshme në shije në qiell, është një festë, shijet dalluese të së cilës përfshijnë notat e dardhës, mollës dhe bananes me gjurmë bajame dhe kumbulle me lëng. Falë aromës së tij krokante dhe një aciditeti të balancuar mirë, Cinzano-to-Spritz plotëson çdo meze me një prekje shije freskuese.
Prodhimi: Rrushi Glera dhe Garganega, i vjelur në shtator, në rajonin Veneto (Itali).
Vinifikimi: Metoda Charmat. Referim i rezervuarit prej çeliku inox.
Ngjyra: E verdhë kashte e lehtë.
Aroma: E lehtë dhe freskuese, me gjurmë frutash, lulesh dhe barishtore të luleve të bardha, dardhë, mollë dhe banane, nuanca bajame dhe kumbulle të pjekur me disa nota minerale.
Shija: Aciditet i freskët dhe i balancuar mirë, me sheqer të mjaftueshëm për të shtuar një prekje të këndshme.
Temperatura e shërbimit: I ftohur (4-6 °C)
 
Cinzano To-Spritz ABV: 11,5%
View full details