Skip to product information
1 of 1

Cielo E Terra Pinot Grigio 2019 0.75L

Cielo E Terra Pinot Grigio 2019 0.75L

Regular price 1,150 ALL
Regular price 1,150 ALL Sale price 1,150 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Veneto / Itali.

VARIETETET -Pinot Grigio 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12%

PAMJA E VERËS -E verdhë me reflekse të lehta gjelbëroshe.

SHIJA -Aromë intensive e mollës së verdhë dhe agrumeve me retrogusto freskie, shumë e pasur në minerale

View full details