Skip to product information
1 of 1

Cielo E Terra Cabernet Sauvignon 2018 0.75L

Cielo E Terra Cabernet Sauvignon 2018 0.75L

Regular price 449 ALL
Regular price 990 ALL Sale price 449 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Veneto / Itali.

VARIETETET -Cabernet sauvignon 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12%

PAMJA E VERËS -E kuqe e thellë me reflekse vjollce.

SHIJA -Shije e plotë frutash të kuqe dhe erëza që dallohen lehtësisht me retrogusto të athët.

View full details