Skip to product information
1 of 1

Cavicchioli Lambrusco Dell'Emilia Frizzante Dolce Rosso 0.75L

Cavicchioli Lambrusco Dell'Emilia Frizzante Dolce Rosso 0.75L

Regular price 1,050 ALL
Regular price 1,050 ALL Sale price 1,050 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

Aromatike me bulza të cilat realizohen me fermentim të dyfishtë.

KRAHINA -Emilia Romagna / Itali.

VARIETETET -Lambrusco salamino 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -VOL (7.5%)

PAMJA E VERËS -E kuqe e ndezur me reflekse vjollce.

SHIJA -Aromë frutash që shpalosen këndshëm përmes trëndafilit dhe erëzave të ëmbla. Bulza të vogla fine dhe tanina që përkedhelin ndjesinë.

View full details