Skip to product information
1 of 1

Calanica Grillo 2022 0.75L

Calanica Grillo 2022 0.75L

Regular price 2,255 ALL
Regular price Sale price 2,255 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Rrushi : Grillo
KLASIFIKIMI: Sicilia DOC
TERRITORI I ORIGJINËS: Sicilia Perëndimore
TOKA: Përbërje e përzier gëlqerore-silicore H
LARTËSIA: Mbi 200 metra mbi nivelin e detit
VRESHTA: Vreshti i trajnuar në vresht kundër-espalier me vjelje mesatare 50 përvjecare . 
PJEKUR: Në çelik për më shumë se dy muaj në kontakt me majatë e veta
PËRFUNDIMI: Pas mbushjes në shishe, kalon një muaj në bodrumin e kontrolluar me temperaturë në shishe për t'u zhvilluar. 
PERMBAJTJA E ALKOOLIT: 12.5% ​​- 13.0% nga vëllimi
TEMPERATURA E SHËRBIMIT: 8° - 10° C
NGJYRA: E verdhe kashte e shkelqyer me reflektime te gjelberta
BUQETA: Ka nota frutash dhe skrab mesdhetar
SHIJE: Plot me freski dhe qendrueshmeri te mire.
SHIFTIMI: E shkëlqyeshme me pjata me bazë peshku dhe mish të bardhë
MËNYRA E RUAJTJES: Në një mjedis të freskët dhe jo shumë të lagësht. dritë

View full details