Skip to product information
1 of 1

Calanica Chardonay 2021 0.75L

Calanica Chardonay 2021 0.75L

Regular price 2,255 ALL
Regular price 2,255 ALL Sale price 2,255 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e Bardhë

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Chardonnay 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12.5%

PAMJA E VERËS -Ngjyra e verdhë kashte e shkëlqyeshme me reflektime të gjelbërta.

SHIJA -Aromë tul molle jeshile, pjeshkë të verdhë, lule të freskëta. Shije Dallimisht e freskët dhe me fruta, e lëmuar dhe joformale.

Chardonnay Calanìca nga Duca di Salaparuta është një verë e bardhë e lehtë dhe aromatike nga zona perëndimore siciliane. Ajo vjeterohet për disa muaj në depozita prej çeliku të pandryshkshëm dhe zbulon një personalitet delikat dhe joformal, me një veshje me reflektime të gjelbra deri në aromën e tulit të mollës së gjelbër, pjeshkës, luleve të përziera, së bashku me një ndjesi të qartë të freskët dhe të rrjedhshme në gojë.

View full details