Skip to product information
1 of 1

Bosco Pecorino Colline Perscaresi 2022

Bosco Pecorino Colline Perscaresi 2022

Regular price 1,000 ALL
Regular price Sale price 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Classic Line Pecorino

TIPOLOGJIA: E bardhë

KLASIFIKIMI: I.G.P.

ZONA KU KULTIVOHET: Abruzzo.

RRUSHI: Pecorino 100%

DHEU: Guralec dhe gëlqeror.

RENDIMENTI PËR HEKTAR: 100 Q/He.

KORRJA: Fundi i Gushtit.

PRODHIMI I VERËS: Fermentimi në çelik në temperaturë të ftohtë të kontrolluar.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT: 13.5% Vol.

NGJYRA: E verdhë kashte.

AROMA: Shumë intensive me shije lulesh të bardha dhe agrume.

SHIJA: E freskët dhe e njomë, e ekuilibruar mirë.

TEMPERATURA E SHËRBIMIT: 8/10℃

SHOQËRIMI ME USHQIM: Makarona me perime, djathëra të freskët, peshk.

View full details