Skip to product information
1 of 1

Bolla Soave Classico 2020 0.75L

Bolla Soave Classico 2020 0.75L

Regular price 1,375 ALL
Regular price 1,375 ALL Sale price 1,375 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

Prodhuar me metodën tradicionale të dekantimit.

KRAHINA -Veneto / Itali.

VARIETETET -Garganega, Grechetto.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – VOL (12%)

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e verdhë kashte gjelbëroshe, tepër e kthjellët.

SHIJA -Aroma të këndshme agrumesh, dardhë dhe akacie. Në gojë është verë e plotë dhe e ekuilibruar, ndjesi e lisit dhe butësia e gjalpit

të pastiçerisë.

View full details