Skip to product information
1 of 1

Belvedere Vodka Luminous 0.7L

Belvedere Vodka Luminous 0.7L

Regular price 0 ALL
Regular price Sale price 0 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Belvedere përfaqëson pikën më të lartë të traditës të prodhimit të vodkës, Vodka e parë super premium në botë, Eshtë përzgjedhur si vodka zyrtare në filmin e 24-të të James Bond, Eshtë 100% natyrale (0 aditiv)Prodhohet në POLONI nga thekra me kualitetin më të lartë dhe ujë i pastër nga  puse arteziane,  Distilohet 4 herë dhe kalon 33 kontrolle sigurie, 40% alkool,Ka fituar cmim "Prodhuesi më i mirë i Vodkës" 3 vite rrjeshtazi ne ISC (International Spirits Challenge)
View full details