Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Vino Spumante Dolce 0.75L

Bella Serata Vino Spumante Dolce 0.75L

Regular price 490 ALL
Regular price 490 ALL Sale price 490 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ngjyrë kashte e verdhë me aromë të pasur. Ëmbël dhe e mirë balancuar në shije. Ideale si aperitiv dhe me ëmbëlsira.

Temperatura e shërbimit: 6-8°C

% e Alkoolit: 9,5%

View full details