Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Sangiovese Puglia IGT 2022 0.75L

Bella Serata Sangiovese Puglia IGT 2022 0.75L

Regular price 660 ALL
Regular price 660 ALL Sale price 660 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Puglia IGT

Ngjyrë e kuqe e ndritshme me një shije intense. E balancuar mirë në trup. Ideale për të shoqëruar pjata kryesore të shijshme dhe pjatat me mish të kuq.

Temperatura e shërbimit: 18-20°C

% e Alkoolit: 11%

View full details