Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Prosecco Extradry DOC 0.75L

Bella Serata Prosecco Extradry DOC 0.75L

Regular price 750 ALL
Regular price 750 ALL Sale price 750 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Extradry

Ngjyrë kashte e verdhë me një aromë të këndshme dhe karakteristike. E thatë, e gazuar dhe me nuancat frutore. Ideale si aperitiv dhe për pjatat kryesore të lehta dhe delikate.

Temperatura e shërbimit: 6-8°C

% e Alkoolit: 11%

View full details