Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Pinot Grigio Puglia IGT 2022 0.75L

Bella Serata Pinot Grigio Puglia IGT 2022 0.75L

Regular price 660 ALL
Regular price 660 ALL Sale price 660 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Puglia IGT

Ngjyrë kashte e verdhë me nuance të lehta ari. Delikate dhe me shije frutash, të cilat të japin një ndjesi të thatë, të freskët dhe të këndshme.

Ideale për pjatat parësore, pjatat me peshk dhe rizoto.

Temperatura e shërbimit: 8-10°C

% e Alkoolit: 12%

View full details