Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Pinot Grigio Delle Venezie 2021 0.75L

Bella Serata Pinot Grigio Delle Venezie 2021 0.75L

Regular price 660 ALL
Regular price 660 ALL Sale price 660 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë

KRAHINA -Venezia / Itali

VARIETETET -Pinot Grigio 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - 12%

PAMJA E VERËS -E verdhë e hapur me nota të arëta.

SHIJA -Erë e fuqishme me ndikime të frutave të verdha si kajsia dhe pjeshka e freskët. Qiellëz me trup të plotë, butësisht e lëmuar, e balancuar dhe me jetëgjatësi. E përsosur me hors d’oeuvres dhe të gjitha llojet e ushqimeve të detit.

View full details