Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Merlot Veneto IGT 2022 0.75L

Bella Serata Merlot Veneto IGT 2022 0.75L

Regular price 660 ALL
Regular price 660 ALL Sale price 660 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Veneto IGT

Ngjyrë e kuqe prej rubini me një aromë intensive, të theksuar dhe karakteristike. E thatë dhe delikate në shije. Ideale për pjatat kryesore dhe mishin e bardhë të pjekur në furrë.

Temperatura e shërbimit: 18-20°C

% e Alkoolit: 11,5%

View full details