Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Garganega Chardonnay Veneto IGT 2022 0.75L

Bella Serata Garganega Chardonnay Veneto IGT 2022 0.75L

Regular price 660 ALL
Regular price 660 ALL Sale price 660 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Veneto IGT

Ngjyrë e verdhë kashte e ndritshme me një aromë të karakteristikave frutore. Shije e freskët dhe e këndshëme. Ideale me pjatat parësore dhe pjatat me peshk.

Temperatura e shërbimit: 8-10°C

% e Alkoolit: 12%

View full details