Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Cabernet Sauvignon Igt Veneto 2021 0.75L

Bella Serata Cabernet Sauvignon Igt Veneto 2021 0.75L

Regular price 660 ALL
Regular price 660 ALL Sale price 660 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Veneto / Itali.

VARIETETET -Cabernet Sauvignon

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -VOL (12%)

PAMJA E VERËS -E kuqe rubin me buqetë intesive dhe pak botanikore.

SHIJA -E thatë, e strukturuar me nota frutash. E përsosur me mishëra të kuq, shpend dhe djathë.

Temperatura e sherbimit: 14 -16

View full details