Skip to product information
1 of 1

Bauli Pandoro Stracciatella 750gr

Bauli Pandoro Stracciatella 750gr

Regular price 1,190 ALL
Regular price Sale price 1,190 ALL
Sale Sold out
Tax included.

PANDORO STRACCIATELLA

Me mbushje me krem ​​të shijshëm mascarpone dhe copa çokollate.

View full details