Skip to product information
1 of 1

Bauli Pandoro Chocolate Chips 750gr

Bauli Pandoro Chocolate Chips 750gr

Regular price 1,190 ALL
Regular price Sale price 1,190 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pandoro me copa çokollate

Një prekje e guximshme për më klasikët e klasikëve. 

Një Pandoro i pasur me copa çokollate: kombinimi perfekt i butësisë dhe krokates.

View full details