Skip to product information
1 of 1

Bauli il Panettone Classico 700gr

Bauli il Panettone Classico 700gr

Regular price 999 ALL
Regular price Sale price 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

PANETTONE KLASIK

Mirësia e pakrahasueshme e Panettone Classic. Për të shoqëruar rastet tuaja festive dhe për të ofruar momente ëmbëlsie.

View full details