Skip to product information
1 of 1

Bauli Creazioni di Panettone Nocciola 750gr

Bauli Creazioni di Panettone Nocciola 750gr

Regular price 1,490 ALL
Regular price Sale price 1,490 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Panettone me lajthi

Panetton i ri dhe unik i pasur me shije, i bërë me përbërës cilësorë, i mbuluar me një shtresë të shijshme çokollate dhe i spërkatur me lajthia Piemonte PGI. Kombinimi perfekt i çokollatës së ëmbël dhe shijes së vërtetë të lajthive italiane.

View full details