Skip to product information
1 of 1

Astoria Spumante Prosecco Rose Butterfly 2022 0.75L

Astoria Spumante Prosecco Rose Butterfly 2022 0.75L

Regular price 1,500 ALL
Regular price Sale price 1,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Lulja e bardhë dhe sinuozitetet e buta të elementeve natyrore që zbukurojnë shishen e veçantë Astor prezantojnë zemrën me ngjyrë të zbehtë rubin të Extra Dry Spumante: një verë harmonike, e re dhe e gjallë që nuk harron shpirtin e saj në modë. E butë në shije, Rosé-ja historike e Astoria tregohet me një përkëdhelje elegante flluskash. Varietetet e rrushit të bardhë dhe të kuq mblidhen dhe shtypen për të krijuar cuvée-në të cilën fermentimi i dytë i ngadaltë pasues në temperaturë të ulët do ta bëjë unike, gati për të treguar pasurinë e aromave të tij elegante dhe komplekse; shija e hollë, e butë, por edhe me karakter të fortë e bën atë ideal si aperitiv, me pjata të para delikate me bazë barishte dhe pjata të dyta me bazë peshku.

NGJYRA: Rozë e zbehtë

AROMA: E butë, tërheqëse, e frutave të freskëta dhe luleve të bardha

SHIJA: e thatë, e shijshme, e gjallë harmonike dhe delikate aromatike

PËRFUNDIMI: Ekstra e thatë

View full details