Skip to product information
1 of 1

Astoria Spumante Brut "Fashion Victim Unica" Brut 0.75L

Astoria Spumante Brut "Fashion Victim Unica" Brut 0.75L

Regular price 1,580 ALL
Regular price Sale price 1,580 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kurorëzimi i serialit kushtuar pesëmbëdhjetë viteve të Fashion Victim, Unica është një shishe e veçantë, si shpirti i të gjitha femrave. Bie në sy falë ngjyrës bruz të fustanit Astor, i pasur me gdhendje gjeometrike. Stili i freskët dhe i ndritshëm rikthen gëzimin dhe autoironinë, karakteristika simbolike të koleksionit.

NGJYRA: e verdhë kashte e zbehtë

AROMA: eterike, delikate, shumë personale, me një notë të fortë aromatike

SHIJA: e plotë, harmonike, e thatë

PËRFUNDIMI: Brut

View full details