Skip to product information
1 of 1

Astoria 9.5 Cold White 0.75L

Astoria 9.5 Cold White 0.75L

Regular price 1,516 ALL
Regular price 1,516 ALL Sale price 1,516 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një truk: të bëni një verë të gazuar me përmbajtje të ulët alkooli, 9,5 gradë dhe të befasoni me cilësinë e saj të pa metë. Medalje e shkëlqyer e artë në Vinitaly në vitin e debutimit të saj, një rezultat i shkëlqyeshëm për një verë të gazuar me pak alkool në konkurrencë me klasikët e mëdhenj.

NGJYRA: e verdhë kashte e zbehtë

AROMA: elegante, e freskët

SHIJA: karakteristike, këndshëm e dendur dhe e ekuilibruar

PËRFUNDIMI: Brut

View full details