Skip to product information
1 of 1

Asahi Super Dry Birrë Bjonde Kanaçe 0.33L

Asahi Super Dry Birrë Bjonde Kanaçe 0.33L

Regular price 180 ALL
Regular price Sale price 180 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Asahi Super Dry është birra japoneze. Që nga krijimi i saj, ai ka qenë i pari "Karakuchi", aromë e thatë, duke revolucionarizuar tregun dhe duke krijuar një kategori të re të birrës në skenën ndërkombëtare. Prodhuar me teknologji inovative për të garantuar shijen e saj të thatë, e cila pastron dhe kënaq qiellzën. 

5.2% VOL

View full details