Skip to product information
1 of 1

Antinori Villa Antinori Bianco 2022 0.375L

Antinori Villa Antinori Bianco 2022 0.375L

Regular price 1,238 ALL
Regular price Sale price 1,238 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Trebbiano, Malvasia, Pinot Grigio etj.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12%

PAMJA E VERËS -E verdhë e çelur me nota gjelbëroshe.

SHIJA -Aromë frutash, limoni, portokalli dhe qitro, me një retrosgusto freskie dhe shumë i pasur në minerale.

View full details