Skip to product information
1 of 1

Antinori Villa Antinori Bianco 2020 0.75L

Antinori Villa Antinori Bianco 2020 0.75L

Regular price 2,255 ALL
Regular price 2,255 ALL Sale price 2,255 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Villa Antinori u krijua për herë të parë në 1928 nga Marchese Niccolò Antinori, babai i Piero Antinori, si vera e famshme e familjes Antinori; një verë e jashtëzakonshme që mund të përfaqësojë historinë, identitetin dhe vazhdimësinë e familjes si askush tjetër. Villa Antinori Rosso është një e kuqe toskane me gjak të plotë, ku rrushi rritet, piqet dhe korret nga pronat toskane dhe më pas fermentohet dhe plaket në pronat e familjes Antinori. Villa Antinori është një gur themel i rëndësishëm pasi emri i saj lidhet me mbi 100 vjet histori. Në të njëjtën kohë ai përfaqëson progres të vazhdueshëm.

Një parim thelbësor është kërkimi i vazhdueshëm për standarde gjithnjë e më të larta të cilësisë. Kjo ide prodhoi dy verëra të ndryshme që ndajnë një pasion të përbashkët për cilësinë: Villa Antinori Rosso dhe Villa Antinori Bianco. Një verë e bardhë tradicionale e prodhuar në 1931 nga Marchese Niccolò Antinori. Villa Antinori Bianco IGT Toscana është një shprehje e shkëlqyer e territorit toskan duke përzier rrushin e bardhë tradicional me varietetet e tjera. Buqeta është e freskët dhe elegante, por me karakter të theksuar.

View full details