Skip to product information
1 of 1

Antinori Santa Cristina Giardino Toscana Rose 0.75L

Antinori Santa Cristina Giardino Toscana Rose 0.75L

Regular price 1,848 ALL
Regular price Sale price 1,848 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Vera paraqitet me një ngjyrë rozë e nënvizuar nga nuancat e qershisë. Ka një aromë frutash me nota të vazhdueshme të frutave të kuqe. Në shije vera është e ekuilibruar dhe harmonike, me një përfundim të zgjatur frutash që pasqyron aromat e saj.
Prodhuar nga një përzgjedhje e kujdesshme e varieteteve të rrushit të kuq.
View full details