Skip to product information
1 of 1

Antinori Pian Delle Vigne Brunello Di Montalcino 2015 0.75L

Antinori Pian Delle Vigne Brunello Di Montalcino 2015 0.75L

Regular price 10,450 ALL
Regular price 10,450 ALL Sale price 10,450 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pian delle Vigne ka adoptuar filozofinë e plakjes në fuçi të mëdha që ruajnë integritetin e jashtëzakonshëm të kokrrave të kuqe Sangiovese dhe i japin verës elegancën karakteristike të gjallë të Brunello. Brunello Pian delle Vigne është një shprehje e jashtëzakonshme me finesë të madhe. Pasuria Pian Delle Vigne ndodhet në jugperëndim të Montalcino.  Vera me emrin e pronës, Pian delle Vigne, përfaqëson interpretimin thellësisht personal të Marchesi Antinori për një verë prestigjioze dhe tradicionale si Brunello di Montalcino. Familja Antinori e bleu pasurinë në 1995, në të njëjtin vit që u korr i pari Brunello Pian delle Vigne.

View full details