Skip to product information
1 of 1

Antinori Guado Al Tasso Bolgheri Superiore 2019 0.75L

Antinori Guado Al Tasso Bolgheri Superiore 2019 0.75L

Regular price 22,000 ALL
Regular price Sale price 22,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

E destinuar për ruajtje të gjatë në qilaret e pasur.

Guado Al Tasso është vlerësuar çdo vit nga kritikët më në zë.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14.5%

PAMJA E VERËS -E kuqe e thellë rubin me dendësi të lartë.

SHIJA -Shije e plotë shumë këmbëngulëse me aromë intensive të qershive maraskino, ku kryqëzohen dhe dallohen gjethet e duhani dhe erëzat. Padyshim një “buqetë” e pasur aromash.

View full details