Skip to product information
1 of 1

Antinori Badia A Passignano Chianti Classico 2019 0.75L

Antinori Badia A Passignano Chianti Classico 2019 0.75L

Regular price 8,250 ALL
Regular price 8,250 ALL Sale price 8,250 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

Verë për ruajtje të gjatë që me kalimin e viteve përmirësohet.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Sangiovese

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14%

PAMJA E VERËS -E kuqe qershie.

SHIJA -Aromat e verës karakterizohen nga një karakter i dallueshëm, mbizotëruar nga aroma e thellë e qershisë dhe frutave të egra.

View full details