Skip to product information
1 of 2

VINYLUX Top Coat 0.5oz

VINYLUX Top Coat 0.5oz

Regular price 980 ALL
Regular price 980 ALL Sale price 980 ALL
Sale Sold out
Tax included.
CND VINYLUX TOP COAT
CFARË ËSHTË:

CND Vinylux Long Wear Top Coat është një shtresë e sipërme e sofistikuar që ofron një përfundim të përsosur dhe një javë të tërë me thonj të bukur Vinylux dhe përsosmëri të modës.

ÇFARË BËN:

Pa toksina, kjo shtresë e sipërme e lehtë për t'u aplikuar siguron që manikyri juaj Vinylux të zgjasë deri në 4 herë më shumë se manikyri tradicional i thonjve.

Tharje e shpejtë thahet plotësisht në vetëm 8,5 minuta.

Shijoni deri në 7 ditë ngjyrë rezistente ndaj çipave, me ndikim të lartë dhe shkëlqim si xhel.

PSE JU DUHET:

Një shtresë e sipërme e re, duke përdorur teknologjinë ProLight, e cila rrit qëndrueshmërinë kur ekspozohet ndaj dritës natyrale, duke krijuar një shkëlqim të mrekullueshëm të lartë dhe mburojë mbrojtëse që është rezistente ndaj gërvishtjeve dhe zbehjes deri në 7 ditë.

Furça ergonomike e përqafimit të kthesave e bën të lehtë arritjen e një aplikimi të përsosur dhe të qetë. CND Vinylux Weekly Coat është shtresa përfundimtare që plotëson sistemin CND Vinylux.

CND Vinylux është pa egërsi dhe i formuluar posaçërisht për të ushqyer thonjtë tuaj natyralë.

Përmban Vitaminë E, vaj Jojoba dhe Keratinë për të ushqyer dhe përkëdhelur thonjtë tuaj ndërsa e mbani!

CND Vinylux Top Coats vijnë në një sërë opsionesh:


UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

CND Vinylux Long Wear Polish funksionon më së miri si sistem. Dy shtresa të holla CND Vinylux Color Coat dhe një shtresë CND Vinylux Top Coat = qëndrueshmëri e shtuar në kohë.

Sigurohuni që thonjtë të jenë përgatitur dhe pastruar para lustrimit. CND Scrubfresh është produkti ideal për të përgatitur dhe pastruar thonjtë gati për lustrim.

Duke përdorur një pecetë pa garzë dhe një freskues, fshijini thonjtë dhe kutikulat përreth për të siguruar që thonjtë të mos kenë vajra dhe pluhur.

Shkundni fuqishëm CND Vinylux për t'u përzier. Aplikoni dy shtresa të holla të Vinylux Color Coat Polish. Lëreni shtresën e dytë të thahet për disa minuta, më pas aplikoni një shtresë të hollë Vinylux Top Coat.

Kur është koha për të ndryshuar ngjyrat, Vinylux hiqet jashtëzakonisht lehtë. Për një heqës hidratues të manikyrit, përdorni CNDs Offly Fast - të pasuruara me vaj Macadamia dhe vitaminë E.

Përdorni CND Solar dy herë në ditë për rezultate optimale dhe për t'i mbajtur thonjtë tuaj të duken të bukur.
View full details