Skip to product information
1 of 1

Vinum Masters - Rioja Doca Crianza 2019 0.75L

Vinum Masters - Rioja Doca Crianza 2019 0.75L

Regular price 3,240 ALL
Regular price 3,240 ALL Sale price 3,240 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Rioja Alta, Spanjë.

VARIETETET -Tempranillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – VOL (13.5%)

PAMJA E VERËS -E kuqe

PËRSHKRIM I SHKURTËR -Mbi 5 breza trashëgimi të prodhimit të verës. Hardhi 100 vjeçare dhe besojnë në cilësi dhe jo në sasi.

View full details