Skip to product information
1 of 1

Vinum Masters - Haut Médoc Aoc 2018 0.75L

Vinum Masters - Haut Médoc Aoc 2018 0.75L

Regular price 3,600 ALL
Regular price 3,600 ALL Sale price 3,600 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Bordo, Francë.

VARIETETET -Merlot, Cabernet Sauvignon

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - 13%

PAMJA E VERËS -E kuqe e thellë

SHIJA -Verat Haut- Merdoc njihen për strukturën e tyre, kompleksitetin dhe potencialin për t’u vjetërsuar.

View full details