Skip to product information
1 of 1

Vinum Masters - Franciacorta Brut Saten Millesimato 2018 0.75L

Vinum Masters - Franciacorta Brut Saten Millesimato 2018 0.75L

Regular price 9,900 ALL
Regular price 9,900 ALL Sale price 9,900 ALL
Sale Sold out
Tax included.

KRAHINA -Lombardi,Itali.

VARIETETET -Chardonnay

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – VOL (12%)

NGJYRA -E verdhë floriri.

PËRSHKRIM I SHKURTËR -Rajoni i mbrojtur dhe nën kontroll i Françiakortës është i përbërë nga 19 qytete në provincën e Breshisë në Lombardi, Itali, duke u prodhuar vetëm në 121 punishte.

View full details