Skip to product information
1 of 1

Vinum Masters - Champagne Brut Blanc De Noirs 0.75L

Vinum Masters - Champagne Brut Blanc De Noirs 0.75L

Regular price 9,000 ALL
Regular price 9,000 ALL Sale price 9,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Europa, është shtëpia e rajoneve të verës me famë botërore me historinë dhe trashëgiminë më të mirë.
Skuadra jonë e somelierëve të Vinum Masters udhëton dhe shijon rrugën e tyre nëpër kontinent duke kërkuar thesare të pazbuluara , verëra të jashtëzakonshme të krijuara nga prodhues të pavarur, të vegjël të cilët kanë një përkujdesje të lartë për shije dhe cilësi.
Ne bashkëpunojmë me këta prodhues dhe krijojmë koleksione që konumatorët mbarë botën të zbulojnë dhe shijojnë verërat më të shkëlqyera që Europa ofron.
View full details