Skip to product information
1 of 1

Vecchia Romagna Riserva 18-Vjeçare Liker 0.7L

Vecchia Romagna Riserva 18-Vjeçare Liker 0.7L

Regular price 22,300 ALL
Regular price Sale price 22,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.
18 VJET EMOCIONE TË PASTRA
Riserva 18 intensive dhe e rafinuar është një përzierje e jashtëzakonshme e shpirtrave të moshës për një minimum prej 18 vjetësh në barrikat e çmuara të lisit dhe pastaj të përfunduara në fuçi që janë përdorur për të bërë verën e kuqe prestigjioze italiane, Amarone della Valpolicella. Riserva 18 është një distilim vere jashtëzakonisht i sofistikuar, një përzierje eksperte e frymërave të moshës për një minimum prej 18 vjetësh. Ajo përfaqëson sintezën thelbësore të metodës unike Vecchia Romagna. Profili i tij intensiv aromatik është rezultat i plakjes në barrikat franceze të lisit dhe në kaskat e mëdha të lisit sllavomaqedonas, pasuar nga rafinimi në fuçitë e përdorura për të vjetëruar Amarone della Valpolicella, një verë e kuqe italiane prestigjioze. Procesi përcakton strukturën dhe rrumbullakësinë e tij, duke shtuar nota intensive dhe këmbëngulëse. 
NGJYRA: Një qelibar jashtëzakonisht i shndritshëm dhe i ngrohtë që përmban shenja të ahogany dhe ari.
HUNDË: Notat pikante dhe gjethet e duhanit përzihen me shenja eterike frutash të thata dhe nota të guximshme arrash dhe fiku. Është e lehtë të njihet vera nga e cila është bërë brandy, e shprehur në shënime që kujtojnë sherry, port dhe marsala.
View full details