Skip to product information
1 of 1

Vecchia Romagna Liker Mini 0.03L

Vecchia Romagna Liker Mini 0.03L

Regular price 285 ALL
Regular price Sale price 285 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vecchia Romagna është një brandy e konceptuar në 1820 si një distilatë e rrushit Trebbiano, e prodhuar në Bolonja nga distileria Buton; emërtimi u konceptua vetëm në 1939 dhe u bë veçanërisht i famshëm gjatë viteve gjashtëdhjetë dhe shtatëdhjetë të shekullit XX; rezulton të jetë brandy më i shitur në Itali

View full details