Skip to product information
1 of 1

Vecchia Romagna Etichetta Nera Liker 0.7L Gift Box

Vecchia Romagna Etichetta Nera Liker 0.7L Gift Box

Regular price 1,950 ALL
Regular price 1,950 ALL Sale price 1,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vecchia Romagna është një brandy e konceptuar në 1820 si një distilatë e rrushit Trebbiano, e prodhuar në Bolonja nga distileria Buton; emërtimi u konceptua vetëm në 1939 dhe u bë veçanërisht i famshëm gjatë viteve gjashtëdhjetë dhe shtatëdhjetë të shekullit XX; rezulton të jetë brandy më i shitur në Itali

View full details