Skip to product information
1 of 1

Vecchia Romagna Etichetta Nera Liker 0.7L

Vecchia Romagna Etichetta Nera Liker 0.7L

Regular price 1,850 ALL
Regular price Sale price 1,850 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Produkti dallues i gamës sonë me një shije të guximshme dhe elegante prodhohet si rezultat i një procesi të dyfishtë distilimi dhe plakjeje të dyfishtë. Prodhuar duke kombinuar me mjeshtëri distilimin e vazhdueshëm dhe të ndërprerë dhe një proces të dyfisht të plakjes, fillimisht në barrikë dhe pastaj fuçi lisi

NGJYRA: Karakterizohet nga një ngjyrë e bukur e shndritshme prej ari antik bakri.
HUNDË: Shenjat e frutave tropikale, si papaja dhe ananasi, përzihen me vaniljenkanellën dhe leckën. Vanilja dhe kartmonedhat e freskëta kombinohen me dardhë të pjekur të karamelizuar në një përzierje shijesh të rafinuara.

View full details