Skip to product information
1 of 1

Vecchia Romagna 3Botti Shishe 0.7L

Vecchia Romagna 3Botti Shishe 0.7L

Regular price 5,300 ALL
Regular price Sale price 5,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.
RISERVA TRE BOTTI
TRE SPIRITS, NJË PRODUKT UNIK
Një përzierje e rafinuar e frymërave të bukura të moshës në tre
fuçi të ndryshme, me një shije të pasur dhe intensive. Riserva Tre Botti është rezultat i ekspertizës dhe aromës krijuese të Vecchia Romagna, një kompani që ka zotëruar sekretet e prodhimit të brandit prej dy shekujsh tashmë.
Ky produkt fiton pasurinë dhe intensitetin e tij nga përzierja e shpirtrave të mëdhenj; Më të mirët e të cilëve janë të moshës deri në 10-15 vjet.
Fryma është e plakur në tre fuçi të ndryshmebarret e vogla franceze të lisit për të përcaktuar strukturën dhe karakterin, fuçitë e mëdha sllovene të lisit për të dhënë butësi dhe butësi, dhe fuçitë tonneau – të përdorura më parë për të ruajtur verën e kuqe italiane – për të marrë nota të rafinuara dhe kadife. 
NGJYRA: Karakterizohet nga ngjyra e saj e shndritshme e qelibarit.
HUNDA: Karakterizohet nga shenja frutash të thata, domethënë noisette dhe aroma të tjera më të ëmbla si kanella dhe frutat tropikale.
View full details