Skip to product information
1 of 1

Vecchia Romagna 15-Vjeçare Liker 0.5L

Vecchia Romagna 15-Vjeçare Liker 0.5L

Regular price 4,335 ALL
Regular price 5,100 ALL Sale price 4,335 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Vecchia Romagna është një brandy e konceptuar në 1820 si një distilatë e rrushit Trebbiano, e prodhuar në Bolonja nga distileria Buton; emërtimi u konceptua vetëm në 1939 dhe u bë veçanërisht i famshëm gjatë viteve gjashtëdhjetë dhe shtatëdhjetë të shekullit XX; rezulton të jetë brandy më i shitur në Itali
View full details