Skip to product information
1 of 1

Valfrutta Miser Kanaçe 326Gr

Valfrutta Miser Kanaçe 326Gr

Regular price 152 ALL
Regular price Sale price 152 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të gatuara me avull në harkun kohor prej 24 orësh nga mbledhja në mënyrë që të ruhet freskia dhe origjinaliteti i produkteve. Praktike, mjafton të happen dhe të konsumohen. Pa konservante.
View full details