Skip to product information
1 of 1

Valfrutta Fasule të Kuqe Kanaçe 410Gr

Valfrutta Fasule të Kuqe Kanaçe 410Gr

Regular price 145 ALL
Regular price Sale price 145 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të gatuara me avull në harkun kohor prej 24 orësh nga mbledhja në mënyrë që të ruhet freskia dhe origjinaliteti i produkteve. Praktike, mjafton të happen dhe të konsumohen. Pa konservante.
View full details