Skip to product information
1 of 1

Tormaresca Torcicoda Primitivo Salento 2019 0.75L

Tormaresca Torcicoda Primitivo Salento 2019 0.75L

Regular price 3,300 ALL
Regular price 3,300 ALL Sale price 3,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Puglia / Itali.

VARIETETET -Primitivo 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - 15.5%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e kuqe e përqëndruar me reflekse vjollce.

SHIJA -Aromë intensive lulesh frutore si qershi dhe nota të buta erëzash. Tanina të shprehura butë.

View full details